Symposium Water en Voedselveiligheid
“een update van de laatste ontwikkelingen”
Op dinsdag 10 december 2024 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt een symposium over water en voedselveiligheid. Op dit symposium gaan gerenommeerde sprekers in op actuele onderwerpen rond waterkwaliteit in relatie tot voedselveiligheid. Prof. Peter van Bodegom (Leiden University. Institute of Environmental Sciences) zal het symposium openen. Op dit symposium gaat de aandacht uit naar onder andere: het borgen van de microbiologische en chemische kwaliteit van drinkwater en water dat gebruikt wordt bij de productie van levensmiddelen (o.a. waswater), hygiënevraagstukken, wet- en regelgeving vanuit de NVWA, besparen en hergebruik van water, residuen in (oppervlakte)water, detectiemethoden om microbiële en chemische contaminanten te detecteren, technologie om contaminanten te verwijderen uit water, schaarste en overvloed bij droge of juist natte periodes en beheersmaatregelen. Dit allemaal aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereiding van het programma, en het actuele programma treft u hieronder aan. Als u een lezing wilt verzorgen, dit symposium wilt sponsoren of met een stand aanwezig wilt zijn, neem dan contact met ons op!
Deelname-informatie
Tot 1 november 2024 bedragen de inschrijfkosten € 275,- p.p.; daarna € 325,- p.p. Gepensioneerden zijn bij de Stichting Food Micro van harte welkom en kunnen intekenen tegen een gereduceerd tarief van € 65,- p.p.
PROGRAMMA
We zijn bezig met het samenstellen van een informatief programma. Updates zullen hier volgen.